100 % Kozji kolostrum, 60 kapsula

Proizvođač:
Vrijeme isporuke: U SKLADIŠTU
Ocjena: ( 2 ocjena )
CIJENA (S PDV): 139.00


Kolostrum je važan izvor imunoglobulina, faktora rasta, vitamina, minerala i proteina. Kolostrum isto tako sadrži biološki aktivne ćelije, koje su veoma bitne za imunitet i rast. Kolostrum je čista prirodna supstanca, koja pruža kombinaciju sastojaka važnih za život, koje naše telo podupiru u borbi protiv parazita, bakterija i virusa. 

U najveće darove kozjeg kolostra spadaju imunoglobulini - antitela koja stvaraju bela krvna zrnca, a koja su deo našeg imunskog sistema. Tu je i visoka koncentracija imunoglobulina G, koji u krvi ima najveći udeo i koji ima bitnu ulogu u uništavanju patogena ili alergena, najčešće bakterija, virusa i gljivica. Međutim, u njemu možemo naći i druge vrste imunoglobulina: IgA (štiti sluzokože koje su ulazna vrata tijela za infekcije i IgM (ima visoku učinkovitost protiv bakterija i virusa).

Faktori, koji sadrže kolostrum, garantuju celokupni imunitet i zaštitu od infekcija, bakterija i virusa, ne samo kod novorođenčadi. Imunoglobuline (IgG), poznate kao antitela, upotrebljava imunski sistem da bi identifikovali, borili se i eliminisali nepoznate objekte, kao šta su prvenstveno bakterije i virusi. Apsorpcija imunoglobulina potrebna je za pasivni imunitet 

novorođenčadi sisara.