Česta pitanja

Česta pitanja

Naš glavni cilj je, da vaša kupnja na mreži bude udobna brza i jednostavna.. Da Vam pomognemo, nudimo odgovore na najčešća pitanja.

 

Zainteresiran sam za proizvode, ali nisam registriran partner LIFE VISION. Kako trebam postupati.

Ako niste registriran partner i želite njim postati, kliknite na Kontakt formular, popunite ga, temeljem kontakt formulara će Vas kontaktirati naš servis za kupce.

 

Kako mogu postati LIFE VISION partner?

Ako imate u svojoj okolini LIFE VISION partnera, obratite mu se sa zahtjevom za registraciju na stranici www.lifevision.sk . U suprotnom slučaju se obratite našem servisu za kupce 0903 504 589.

 

Na koji period se sklapa ugovor o suradnji?

Potpisom LIFE VISION Ugovora postajete registriran partner dobivate jedinstveni registracijski broj i to na neodređeno vrijeme. Okončanje ugovora i sve povezane uvjete kupnje su bliže specificirane u Općim uvjetima poslovanja.

 

Trebam li obrtničku dozvolu ako želim postati LIFE VISION partner?

Sklapanjem ugovora postajete registrirani partner LIFE VISION, obrtnička dozvola se ne zahtjeva.

U slučaju, da je Vaša namjera kupovati proizvode LIFE VISION  i u svezi s navedenim razvijate sustavnu djelatnost, koja iskazuje znake poslovanja prema važećim pravnim propisima, je zakonska obveza pribaviti obrtničku dozvolu sukladno Zakonu o obrtu  455/1991 Zb., revidiran tekst, isto tako je potrebno osigurati sve porezne i druge registracije.

 

Je li moguće proizvode vratiti?

Proizvod je moguće vratiti u originalnoj i neoštećenoj ambalaži do 14. dana od uručenja.

 

Tko proizvodi proizvode LIFE VISION?

Proizvode LIFE VISION proizvodimo iz jedinstvenih sirovina i prema našim vlastitim proizvodima u GMP kvaliteti, gdje kao proizvođač garantiramo njihovo podrijetlo i kvalitetu. Surađujemo s farmaceutskim fakultetima u Slovačkoj, Češkoj i Srbiji.

 

Odobravate neke popuste za proizvode?

Cijene na web stranici su navedene za konačnog potrošača. Za partnere LIFE VISION tvrtku LIFE VISION, s.r.o. odobravamo popuste, koji su specificirani u Općim uvjetima poslovanja i u planu karijere u tvrtci.

 

Je li moguće naručiti robu i telefonski?

Da. Nakon ovjere osobnih podataka registriranog partnera LIFE VISION, naš servis za kupce kreira narudžbu.