Zaštita osobnih podataka

 

LIFE VISION, s.r.o. poštuje privatnost svake osobe, koja posjeti web stranicu www.lifevision.sk ili reagira na reklame ili druga saopćenja. Ova informacija o zaštiti osobnih podataka specificira korištenje informacija koje LIFE VISION u svezi s navedenim skuplja, obrađuje i čuva.

Za nas je važna zaštita Vaše privatnosti i Vaših osobnih podataka. Jedan od važnijih aspekta u okviru našeg rada je odgovorno rukovanje s Vašim podacima sukladno pozitivnim propisima. U to se svrstava i detaljna izjava o tome, koje od podataka koje ste nam pružili arhiviramo. Naš cilj je osiguranje i povjerenja naše tvrtke u najvećoj mogućoj mjeri. Iz ovog razloga Vas želimo informirati o načinu, mjeri i svrsi skupljanja i korištenja Vaših osobnih podataka.

1.1. Skupljanje osobnih podataka

Kod posjeta pristupačnih dijelova web stranice www.lifevision.sk ne skupljamo, uz izuzetak niže navedenih stavki nikakve podatke osobnog karaktera. (na pr. imena, adrese, telefonske brojeve, e-mail adrese, ili IP adrese)

 

1.2. Stavljanje podataka u kontaktni formular

Ako preko web-stranice popunjavate kontaktne formulare o Vama, činite to sasvim dragovoljno. Ove podatke čuvamo i obrađujemo zbog toga da bi smo mogli reagirati na Vaša pitanja ili Vam uputiti zahtjevane informacije. Ako prikažete interes da postanete poslovni partner LIFE VISION, Vaše osobne podatke ćemo arhivirati za svrhe sastavljanja i sačinjavanja Vašeg osobnog profila, ugrađivanja istog u sustav prodaje LIFE VISION kao poslovnog partnera i za radnje s tim povezane. Ako ste zainteresirani da radite kao poslovni partner u inozemstvu, Vaše podatke ćemo proslijediti  našem predstavništvu u inozemstvu.

 

1.3. Etracker Cookies

Od podataka je kreiran pseudonim profila korisnika za statističke svrhe. Za ove svrhe se mogu koristiti cookies - kolačići. U slučaju kolačića se radi o kratkim tekstnim datotekama koje se pohrane u Vašem računaru. Omogućavaju ponovno prepoznavanje web-pretraživača. Arhivirani podaci će se koristiti isključivo za statističke svrhe, njihovo pružanje trećim osoba ma je isključeno, bilo za komercijalne ili nekomercijalne svrhe. Skupljanje i arhiviranje osobnih podataka može biti bilo kada u budućnosti spriječeno ili se jednostavno podesite svoj pretraživač na taj način da se kolačići odbiju.

 

 

1.4. Pružanje podataka trećoj strani

Osim gore navedenog izuzetka za pružanje osobnih podataka u okviru kontaktnih formulara, ne dajemo Vaše osobne podatke trećim stranama. U nikakvom slučaju ne trgujemo na bilo koji način s osobnim podacima ili adresama. Vaše osobne podatke obrađuje isključivo naše društvo ili povjerljiva tvrtka, koja nam pruža informatičke usluge.

 

1.5. Sigurnost

Uveli smo adekvatne tehničke, organizacijske i sigurnosne mjere, da spriječimo nenamjerno i neovlašteno brisanje, mijenjanje, gubitak, predaju ili neovlašteno rukovanje Vašim osobnim podacima.

 

1.6. Linkovi

Za sadržaj linkova (poveznica) društva ili osoba koja se nalaze na našoj web stranici ne snosimo nikakvu odgovornost. Upozoravamo, da u području zaštite Vaših osobnih podataka na ovim linkovima su važeće informacije, koje su navedene na njima.

 

1.7. Download (Učitavanje) Uvjeta osobnih podataka

Sa ove web-stranice www.lifevision.sk možete bilo kada učitati informacije o Zaštiti osobnih podataka. Eventualne izmjene uvjeta o korištenju osobnih podataka i informacije o zaštiti osobnih podataka su također na raspolaganju.

 

1.8. Imate dodatna pitanja ili prijedloge?

Ne dvojite, kontaktirajte nas preko e-mail adrese office@lifevision.sk ili preko servisa kupcima na telefonskom broju: 0903 504 589.