Serapeptaza 125 000 I.U. 30 tableta

Proizvođač:
Vrijeme isporuke: U SKLADIŠTU
Ocjena: ( 4 ocjena )
CIJENA (S PDV): 22.00

ČUDOTVORNI ENZIM 

Šta je serapeptaza?

Serapeptaza je enzim, koji stvara prijateljska bakterija, koja živi u unutrašnjim organima svilene bube. Organizmi stvaraju enzime, kako bi ubrzali specifične hemijske procese.

Unatoč tome šta u prirodi serapeptaza ima samo vrlo specifični zadatak, istraživanjima je utvrđeno da ona ima i nekoliko korisnih "sporednih" efekata na ljudsko telo. 

Efekti

Enzim ima protivupalne učinke, izrazito dejstvuje i na ublažavanja bolova, kao i na sprečavanje starenja. 

Pogodan je kod lečenja visokog krvnog pritiska, srčanih i crevnih bolesti, astme, migrene, dijabetesa tipa II i dijabetičke polineuropatije, osteoporoze, upala zglobova, artritisa, reumatodinog artritisa, upala raznih vrsta, bolesti creva, cistične fibroze dojki, multiple skleroze i sportskih povreda.

Serapeptazu može uzimati svako, čak i kada se radi o starijim ljudima, koji osećaju bolove zbog artritisa ili druge bolove zglobova. Ona je za njih uistinu fantastična. Ili pak obrnuto, mogu je uzimati i mladi ljudi. 

Ako ste mladi sportaš ili sportaš svakog uzrasta i mukotrpno trenirate, osećate bolove i imate i upale, ovo je izuzetni preparat, koji će pomoći umanjiti upalu i bol. Dakle, i vaša će cirkulacija biti bolja. Upotrebljava  se kod sindroma karpalnog tunela kod ljudi, koji puno sede i pišu na tastaturi, a koji pate od bolova u leđima, vratu ili od sličnih bolova.

Jedno zanimljivo svojstvo serapeptaze je to šta veoma efikasno dejstvuje na začepljene sinuse. Kao proteolitički enzim podupire razgradnju sluzi u nosnim šupljinama. Ako neko boluje od upale sinusa ili ako ima začepljene šupljine, odnosno obližnja tkiva, serapeptaza i sa time može biti od velike pomoći.