Venorex, 60 tableta

Proizvođač:
Vrijeme isporuke: U SKLADIŠTU
Ocjena: ( 5 ocjena )
CIJENA (S PDV): 19.90

DAR PRIRODE

Šta je Venorex?

Dodatak ishrani koji sadrži mikronizovani diosmin, hesperidin i aescin (kod osećaja teških nogu). Pogodan je za ljude koji imaju problema sa variksima i hemoroidima. Glavni sastojci ovog preparata su mikronizovani diosmin sa hesperidinom i aescin, dobiven od plodova divljeg kestena.

Efekti

Mikronizacija je ciljani proizvodni proces tokom kojeg se pažljivim mehaničkim drobljenjem čestica na veličinu od nekoliko mikrometra postiže višestruko povećanje njihove površine. Povećavanjem površine čestica postiže se povećanje rastvorljivosti i sposobnosti apsorpcije teže rastvorljivih supstanci u digestivnom traktu.

U dodatku ishrani Venoreks, prosečna veličina čestica je cca 1,8 mikrona, pri čemu je 80 % čestica manje od 3,5 mikrona. Kod proizvoda sa većim česticama dolazi do apsorpcije manje količine supstancije.

Preparati Venorex momentalno su broj jedan na tržištu dodacima ishrani sa sadržajem aktivnih supstanci diosmin i hesperidin.

Način uzimanja

Preporučena dnevna doza je 1 put dnevno 1 tableta. Tablete se gutaju cele, ne bi trebalo da se grizu ili žvaču.  Posle gutanja potrebno je popiti dovoljnu količinu vode.

Upozorenje

Preporučena dnevna doza ne sme da se premaši. Dodatak ishrani ne sme se uzimati kao zamena za raznovrsnu ishranu.  Nije za decu, trudnice i dojilje. Ne uzimati kod poznate preosetljivosti na pojedine sastojke preparata.